Bewonersteam

Bewoners Team Boswinkel

Het bewoners team Boswinkel bestaat naast een dagelijks bestuur vooral uit actieve leden die de ogen en oren zijn in de wijken.  

 

even voorstellen

 

Sahajo Rychtarski  | Voorzitter

Wat een geweldig leuke buurt is Boswinkel! Samen met mijn vrouw ben ik hier in 2013 komen wonen. Weer terug naar de stad, richting onze kinderen en tegelijk vlakbij het centrum zijn en het buurtgevoel ervaren.

Het leek mij goed om wat voor de wijk te gaan doen. Ik kan nu doen wat ik graag doe: voorzitter zijn van het BTB. Ik hoop dat we, samen met u, goede plannen mogen maken. Met plezier wonen in het mooie Boswinkel, daar gaan we voor!

Anton  | Secretaris

Anton heeft veel te vertellen, dat verhaal is hij nu aan het typen

 

Johan  | Penningmeester

Bijna mijn hele leven woon ik in Boswinkel. Ik heb Boswinkel zien ‘afbreken’ en zien opbouwen.

Vanaf begin jaren negentig ben ik actief. In de ouderraad van scholen, bij buurtcommissie de Braker, overgaand in wijkraad West-Boswinkel en tegenwoordig bij het BTB.

Sinds 2011 begeleid ik als vrijwilliger mensen met een beperking bij de reisorganisatie MeeReizen.

 

Aisha

Vanaf 2003 woon ik op Boswinkel en ik houd ontzettend veel van de wijk. Boswinkel is voor mij veelzijdig, natuurlijk, vriendelijk, centraal gelegen en vooral kleurrijk.

Ik ben leerkracht van beroep. Verder begeleid ik activiteiten en doe vrijwilligerswerk.

Ik ben lid van het BTB omdat ik mij betrokken voel en graag een steentje wil bijdragen aan een mooie samenleving voor iedereen in deze prachtige wijk. 

 

Ryaaz

Met mijn vrouw en twee dochters woon ik sinds 2008 in de Broaker. Deze buurt heeft een dorpse uitstraling, en binnen 10 minuten ben je midden in de stad.
Boswinkel is erg divers en kleurrijk. In de wijk kan je mooi wandelen en op speeltuin Boswinkel kunnen mijn kinderen erg leuk spelen.
BTB is voor mij een mooi platform om te weten wat er in de wijk speelt. Zo ontmoet je kleurrijke mensen, letterlijk en figuurlijk

 

Joke

Wonen in Boswinkel  is prettig. Vanaf het moment dat de wijk Ruwenbos in 1996 werd gebouwd zet ik mij in voor voorzieningen en activiteiten in heel Boswinkel. Dit vrijwilligerswerk begon bij wijkraad West-Boswinkel en nu bij het BTB. Veiligheid, boeiende contacten en altijd blijven streven naar verbeteringen zijn mijn drijfveren hierbij.

 

Edwin

Een fijn leefklimaat voor jong en oud in de groene buurt Ruwenbos. Hier woon ik met mijn vrouw en twee kinderen al vele jaren. De wijk bevalt zo goed dat we in 2009 op zoek zijn gegaan naar een ander huis in dezelfde wijk, het zegt iets over hoe goed wij de wijk ervaren.

Ik lever graag met het BTB een bijdrage aan het welzijn van de wijk, in mijn geval met extra aandacht voor veiligheid.

Raymond

is druk bezig om iets over zich te vertellen, maar eerst deze site eens afmaken:-)

 

 

 

Het bewonersteams is blijvend op zoek naar mensen als jou die iets willen doen voor de omgeving. Denk hierbij aan de volgende rollen... 

  • * Fotograaf
  • * Tekstschrijvers - Notulist
  • * Web beheerders
  • * De oren en ogen in de wijk

 
maar er is zoveel meer, neem eens contact op!